verhuur digitale piano's

Art-Mobile verhuurt topmerken digitale piano’s, zoals Yamaha, Roland en Korg. Alle piano’s hebben 88 “gewogen toetsen” , verschillende pianogeluiden en een sustainpedaal. De piano heeft ingebouwde luidsprekers. Bij de piano wordt een standaard,bankje en hoofdtelefoon meegeleverd. De huurperiode is minimaal 6 maanden. Er geldt geen maximum.

U kunt kiezen of u de piano wilt ophalen (Den Haag-Zuid) of dat u tegen transportkosten (€ 25,00 - €50,00 per keer) de piano geleverd wilt hebben.

Er wordt een contract opgesteld (klik hier voor de huurvoorwaarden) en de eerste termijn wordt met de borg (€100,00) en eventuele transportkosten contant afgerekend. De volgende termijnen worden middels automatische incasso van uw rekening afgeschreven. De prijs van de huur is € 42,00 incl. BTW per maand. U kunt na de 6 maanden de huur verlengen, door in de 5e maand dit per mail of telefoon aan te vragen. Dan wordt er weer een nieuw contract opgesteld. Het contract omvat geen huurkoopregeling, maar u kunt informeren naar tweedehands modellen, die Art-Mobile te koop heeft staan.

Art-Mobile verhuurt ook digitale piano’s voor een dag of weekend. Dit is een Yamaha of Roland digitale piano met goede luidsprekers. Desgewenst nog versterkt met een cube.

De prijs voor een dag is € 175,00 incl. BTW.
Extra dag 122,50 incl. BTW.
Per week 557,50 incl. BTW.
De piano kan worden opgehaald of tegen transportkosten (€ 25,00-€ 50,00 per keer) worden gebracht. De borg is € 100,00. De betaling dient contant of vooraf aan de afgesproken datum te zijn overgemaakt.

U kunt uw reservering plaatsen door middel van het inschrijfformulier